Permanente make-up


Permanente make-up is het aanbrengen van een cosmetische tatoeage waarbij men kleurpigmenten in de huid (i.e. de lederhuid) laat glijden. Deze uiterst precieze manier van werken, resulteert in een natuurlijke expressie op uw gelaat. De kleurintensiteit kan volledig naargelang de behoeftes en verlangens van de klante aangebracht worden.

Eveline Hoste

Additional Info:

“Ik ben super blij dat ik mijn ogen heb laten doen en mijn wenkbrauwen door Maggie.Ik kreeg al ongelooflijk veel complimenten op mijn ‘nieuwe’ wenkbrauwen. Als ik dan zeg dat ze bijgetekend zijn, dan zijn mensen echt verbaasd omdat het zo goed en naturel gedaan is.
Het maakt je gezicht ‘af’!

Ik kan Permanente make-up alleen maar aanraden voor wie graag zijn gezicht en ogen op de beste manier wil laten spreken zonder elke dag uren voor de spiegel met make-up aan de slag te moeten.Bovendien is het super handig als je op vakantie gaat. Zonder make-up blijf je er super uitzien, ook aan en in het zwembad. Maar laat amateurs je gezicht niet verprutsen. Laat het doen door iemand die er echt goed in is en weet wat ze doet, zoals Maggie!

Greets Eveline Hoste “

 

 

Welke behandeling werd toegepast:

  • Ogen: Eye-liner onder en boven
  • Wenkbrauwen