Permanente make-up


Permanente make-up is het aanbrengen van een cosmetische tatoeage waarbij men kleurpigmenten in de huid (i.e. de lederhuid) laat glijden. Deze uiterst precieze manier van werken, resulteert in een natuurlijke expressie op uw gelaat. De kleurintensiteit kan volledig naargelang de behoeftes en verlangens van de klante aangebracht worden.

Over ons

Na het afwerken van de nodige studies ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en heb ik gedurende 10 jaar “Schoonheidssalon Maggie” te Bissegem uitgebaat. Na de geboorte van mijn lieve dochter Josephine was de tijd aangebroken om professioneel een nieuwe uitdaging aan te gaan. Daphné Seynaeve die toen geregeld ter plaatse kwam bijspringen, besloot mijn zaak over te nemen en doet dit uitstekend tot op de dag van vandaag.

De techniek permanente make-up werd toen reeds toegepast in het schoonheidsinstituut. Na enkele jaren wou ik deze techniek optillen tot een hoger niveau. Om dat doel te bereiken, heb ik reeds vele seminaries, opleidingen en bijscholingen gevolgd. Dit zowel in binnen- als buitenland. Graag wil ik alle personen danken die me gedurende al die jaren opgeleid of begeleid hebben, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in het cultiveren van een hoogstaand niveau binnen de schoonheidssector, waar ik uitermate trots op ben.